• “Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την απλή αλλά θαυματουργή απόλαυση του να κάνεις ποδήλατο” JohnF.Kennedy 35ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών
  • “Κάθε φορά που βλέπω έναν άνθρωπο να κάνει ποδήλατο, σταματώ να απογοητεύομαι για το μέλλον της ανθρωπότητας” H.G. Wells, Λογοτέχνης
  • “Μάθε να κάνεις ποδήλατο και δεν θα το μετανιώσεις ποτέ στη ζωή σου” Mark Twain Αμερικανός Λογοτέχνης
  • “Οι άνθρωποι που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τη ζωή τους και να ξεπεράσουν την ύπαρξή τους ως απλοί ‘καταναλωτές’ είναι οι άνθρωποι που κάνουν ποδήλατο” Wolfgang Sachs, Πρώην Πρόεδρος της Greenpeace

Λίγα λόγια για εμάς

Στους απαιτητικούς & δύσκολους καιρούς που ζούμε, το ποδήλατο εκτός από διασκέδαση γίνεται ένα οικονομικό και ασφαλές μεταφορικό μέσο για τις καθημερινές μετακινήσεις μας. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε από το 1984 μας κάνει περήφανους και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε απαίτηση σας.

Μέσα σε έναν φιλόξενο, ιδιόκτητο χώρο 360 τμ σας προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία  από ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά πάντα με γνώμονα την καλύτερη και ποιοτική εξυπηρέτηση σας.

Σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε και να συμβάλλουμε και εμείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην προσπάθεια των ανθρώπων που επιδιώκουν μια ποιοτική και πιο υγιεινή προσέγγιση στον τρόπο ζωής τους μέσω της ποδηλασίας.

Η   συνεργασία χρόνων που έχουμε με κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του ποδηλάτου όπως IDEAL, CARRERA, ALPINA, BULLET, BERETTA, CLERMONT, BALLISTIC, MERIDA, μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές σε οποιοδήποτε τύπο ποδηλάτου, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, ανανεώνοντας συνεχώς την γκάμα μας με νέα προϊόντα και μεγάλες προσφορές.

Στο κατάστημα λειτουργεί service, το οποίο με αμεσότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα, απόρροια της πολυετούς μας πείρας στο χώρο.

Είμαστε κοντά σας για να μοιραστούμε μαζί, την αγάπη μας για το ποδήλατο.